Padel OpDeForten Grembergen

OpDeForten is een padelclub in Grembergen met vier professionele padelterreinen.

We zijn een kindvriendelijke club met een speeltuin in de natuur, omgeven door schapenweides. Sporten Op De Forten kan voor iedereen. Wij verwelkomen jong en oud, recreatieve en fanatieke sporters, leden en niet-leden!

Opdeforten padel Grembergen
Terreinen Op de Forten - Dendermonde

Onze visie

Padel OpDeForten uitbouwen tot een toonaangevende padelclub waar sport, ontspanning en sociaal contact centraal staan. De natuur speelt een belangrijke rol op onze site. We willen natuur en sport op een gezonde manier combineren.

Sporten Op De Forten is toegankelijk voor iedereen. Zo zetten we de terreinen ook open voor scholen, jeugdverenigingen, sportclubs en bedrijven. Sportdag, Teambuilding, Familiedag? Mail dan naar info@opdeforten.be

Prachtige Locatie

We bevinden ons in de Oud Kerkhofstraat, 9200 Grembergen. De terreinen liggen vlakbij de scheldedijken en het speelbos Robin Woet in Grembergen Broek.

De club is makkelijk te bereiken via de auto en met de fiets. Parkeren kan eenvoudig op de priv├ęparking. De veiligheid, een goede bereikbaarheid en een groene omgeving zijn een meerwaarde voor onze club. Kortom de perfecte locatie om sport en ontspanning te combineren

Padel Grembergen Dendermonde


Zit je nog met vragen? Bekijk dan zeker even onze FAQ's (veelgestelde vragen)