FAQ / Veelgestelde vragen

Je hebt een vraag en we vermoeden dat het antwoord hieronder te vinden is. Toch niet? Stuur dan een mail naar info@opdeforten.be.

Je lidmaatschap vraag je aan op de Padel OpDeForten-pagina van Tennis Vlaanderen.
Die pagina bereik je via deze link. Als je al lid bent bij Tennis Vlaanderen vraagt men jou om in te loggen.
Hou je wachtwoord dus bij de hand.

Als je nog geen lid bent bij Tennis Vlaanderen zal je jouw gegevens moeten invoeren met o.a je rijksregisternummer.
Je kunt tegelijkertijd extra personen mee inschrijven. Je krijgt vervolgens een mail met een betalingsverzoek.
Eens je het lidgeld overgeschreven hebt, ben je officieel lid van OpDeForten.
Je kan als niet-lid reserveren via www.mijnterrein.be
Als niet-lid reserveer je het volledige terrein op jouw naam zonder andere namen in te geven en betaal je het volledige bedrag.
Je kan onderling dan verder afrekenen.
Wil je samen met vrienden die al lid zijn eens proberen.

Je moet dan eerst even inloggen op Tennis Vlaanderen en een aantal gegevens invullen.
Na registratie krijg je een e-mail waarmee je de account kan valideren. Eens dat gebeurd is, kunnen jouw vrienden jou makkelijk toevoegen aan de terreinreservatie.
Je kunt onbeperkt als gastspeler langskomen. Heb je na een aantal keer de microbe te pakken, dan houdt niks je nog tegen om lid te worden.

Bekijk deze video om gastspeler te worden via de website
Bekijk deze video om gastspeler te worden via de app
Als nieuw lid kun je heel eenvoudig saldo opladen via de bancontact app. Als lid kan je 14 dagen op voorhand reserveren, speel je aan goedkope tarieven en geniet je van heel wat voordelen.
Jazeker. Als je een betaalkaart bij de hand hebt, dan kan je ballen kopen en rackets huren via de Padelkiosk. Deze automaat bevindt zich in de container aan de ingang van de terreinen.
Absoluut. Vanaf mei voorzien wij lessen. Meer info volgt later. Volg ons op facebook en instagram pagina en blijf zo altijd op de hoogte van al onze activiteiten.
Het is inderdaad interessant dat je zoveel mogelijk mensen leert kennen die op hetzelfde niveau spelen. Zo kan je speelgroepjes vormen en deze mensen worden misschien wel ooit jouw ploegmakker op tornooien of bij interclubwedstrijden.
Onze club organiseert vanaf mei clubavonden waar je als enkeling kan voor inschrijven en waarbij je met verschillende mensen zal spelen. Volg ons op sociale media!
Je kan je ook opgeven voor een van onze OpDeForten-whatsappgroepen. Daarin kan je ingaan op verzoeken van anderen of zelf een vraag stellen.
Bekijk hier de 4 whatsapp-groepen
Als lid kan je op de website van Tennis Vlaanderen een getuigschrift downloaden voor een tussenkomst bij de mutualiteit. Het bedrag van terugbetaling, hangt af van jouw ziekenfonds.
We zijn alle dagen open van 8 tot 23u. Wie reserveerde heeft via een code toegang tot de terreinen.
De bar is momenteel nog niet geopend maar via de code die je kreeg bij je reservatie heb je altijd toegang tot de container naast de terreinen. Daar kun je racketten huren, ballen kopen of een drankje kopen. Toiletten zijn beschikbaar in de kantine van Denderland, vlak naast de terreinen.
De bar en douches zullen binnenkort open zijn bij interclubs, tornooien, clubactiviteiten. Meer info volgt via facebook en instagram.
We bevinden ons helemaal op het einde van de Oud Kerkhofstraat, 9200 Grembergen. De terreinen liggen vlakbij de scheldedijken en het speelbos Robin Woet in Grembergen Broek.
De club is makkelijk te bereiken via de auto en met de fiets. Parkeren kan eenvoudig op de priv├ęparking. De veiligheid, een goede bereikbaarheid en een groene omgeving zijn een meerwaarde voor onze club. Kortom de perfecte locatie om sport en ontspanning te combineren.